Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Τα Καλάβρυτα Δεν Ξεχνούν" - Μοναδική εκδήλωση στην πλατεία των Καλαβρύτων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

"Τα Καλάβρυτα Δεν Ξεχνούν" . Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής (22/7/17) εξαιρετικής από κάθε άποψη εκδήλωσης  μνήμης, τιμής και πρ...

"Τα Καλάβρυτα Δεν Ξεχνούν". Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής (22/7/17) εξαιρετικής από κάθε άποψη εκδήλωσης  μνήμης, τιμής και προβληματισμού, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων. Κεντρικός ομιλητής, ο Ομότιμος καθηγητής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ανδρέας Βοσκός, ενώ παρουσιάστηκαν αντικατοχικά μουσικοχορευτικά δρώμενα και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με παραδοσιακούς κυπριακούς και ελληνικούς χορούς, από το Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού.
Στην κατάμεστη πλατεία, διάχυτες ήταν οι μνήμες, για τους παλιούς, μάθημα για τους νέους. Με την εκδήλωση, αυτή, ο Δήμος και ο πολίτες των Καλαβρύτων εκτός από την τιμή στους αγωνισθέντες και πεσόντες συμπατριώτες μας, Καλαβρυτινούς και Έλληνες, διατράνωσε τη στήριξη και τη συμπαράταξη του, στον αγώνα του Κυπριακού λαού, για μια οριστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της κατεχόμενης και αδελφοποιημένης με τα Καλάβρυτα, Μόρφου, της Κύπρου, Βίκτωρ Χατζηαβραάμ, πολλοί Καλαβρυτινοί, που αγωνίσθηκαν στην Κύπρο, επίσημοι και εκπρόσωποι φορέων και πλήθος Καλαβρυτινών πολιτών. 
Εξαιρετική δουλειά από τα στελέχη του Δήμου Καλαβρύτων που τα ετοίμασαν όλα άψογα τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και στο οπτικοακουστικό υλικό. Εντυπωσιακά τα χορευτικά του Χορευτικού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου που μετέφεραν άριστα εικόνες, μουσική και την παράδοση της μαρτυρικής Κύπρου στον τόπο μας αλλά και τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού που καταχειροκροτήθηκαν. 
Αξίζει να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης όπως το κατέγραψε η κάμερα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS  




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.