Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγχαρητήρια από Παυλόπουλο, Τσίπρα και Βασιλειάδη στην Εθνική Νέων

Τα συγχαρητήριά του έστειλε απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην Εθνική Ομάδα Νέων για την κατάκτηση του χρυσού μ...

Τα συγχαρητήριά του έστειλε απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην Εθνική Ομάδα Νέων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
“Η νέα κορυφαία ευρωπαϊκή σας διάκριση, σε συνδυασμό μάλιστα με το ξεχωριστό ήθος σας, μας κάνει όλους υπερήφανους. Επιπλέον όμως δείχνει, ιδίως στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, τον δρόμο στη νέα γενιά του Τόπου μας για τις πραγματικές δυνατότητές της και τις μεγάλες προοπτικές της. Θερμά συγχαρητήρια”, είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του.

Παράλληλα, θερμά συγχαρητήρια στους Νέους της Εθνικής ομάδας μπάσκετ έστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απόψε, με αναρτήσεις του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας την ομάδα «ακόμα μια χρυσή γενιά του ελληνικού μπάσκετ».
«Θερμά συγχαρητήρια στους Νέους της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για την πρόκριση. Καλή επιτυχία στον τελικό», είπε ο πρωθυπουργός, σε προηγούμενη ανάρτηση, προσθέτοντας αργότερα όταν κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό, «Ακόμα μια χρυσή γενιά του ελληνικού μπάσκετ, μας κάνει υπερήφανους».

Τέλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού τόνισε από την πλευρά του: «Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της Ευρώπης χάρη στα παιδιά της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Νέων Ανδρών. Το μέλλον της χώρας δίνει τις δικές του απαντήσεις βροντοφωνάζοντας πως η Ελλάδα μπορεί να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις για να προχωρήσει μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές τους, την ομοσπονδία και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.