HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο Μητροπολίτης, οι Δήμαρχοι και η ξενάγηση

Στην θερινή του έδρα τα Καλάβρυτα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσ...

Στην θερινή του έδρα τα Καλάβρυτα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος και θα αναχωρήσει για Αίγιο στα τέλη Αυγούστου. Ευδιάθετος όπως πάντα χθες έκανε μια μικρή έξοδο στην πλατεία των Καλαβρύτων όπου συνομίλησε με πολλούς συμπατριώτες και πολλούς επισκέπτες πάντα με το γνωστό αστείρευτο χιούμορ του.
Δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση φωτογραφίας της Φιλαρμονικής του Στρατού στο τουριστικό περίπτερο και να ξεναγηθεί από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Λαζουρά. Συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο της Μόρφου (Κύπρου) κ. Βίκτορα Χατζηαβραάμ και τον Ομότιμο καθηγητή Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ανδρέα Βοσκό στα πλαίσια της εκδήλωσης μνήμης για την εισβολή στην Κύπρο.
Σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης μας τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Βλασίας και το μνημόσυνο για τα θύματα της μάχης της Βλασίας. Προχθές τέλεσε την Θεία Λειτουργία το Ορθολίθι και την ερχόμενη Κυριακή 30 Ιουλίου, θα επισκεφθεί το Λεχούρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.