HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Στο Δημοτικό Συμβούλιο η ασφάλεια της κυκλοφορίας των πεζών

Την ασφάλεια της κυκλοφορίας των πεζών στον κεντρικό δρόμο του Σκεπαστού από την πλατεία μέχρι την Ηλεκτρομηχανή, λόγω της ανεξέλεγκτης ...

Την ασφάλεια της κυκλοφορίας των πεζών στον κεντρικό δρόμο του Σκεπαστού από την πλατεία μέχρι την Ηλεκτρομηχανή, λόγω της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας των οχημάτων που αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα ,ελλοχεύοντας ανά πάσα στιγμή κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος κλπ. (σχετική η υπ’ αριθμ. 4/2017 απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Σκεπαστού), συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στην χθεσινή συνεδρίαση του (21/7/17). Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Τ.Κ Σ. Μούσκας, το ζήτημα είναι σοβαρό και χρίζει άμεσης λύσης μεταφέροντας την αγωνία των κατοίκων. 
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δ. Κατσικόπουλος, θύμισε την έγκριση του έργου 500.000€  όταν ηταν Νομάρχης Αχαΐας, που θα έλυνε το πρόβλημα αλλά θα βοηθούσε και την σωστή κυκλοφοριακή κίνηση στο Σπεπαστό, έργο που λόγω πτώχευσης του εργολάβου και την αλλαγή της Νομαρχίας με την υπαγωγής της στην Περιφέρεια, ποτέ δεν ολοκληρώθηκε και κάλεσε του κατοίκους να αιτηθούν την ενεργοποίηση του απο την Περιφέρεια. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να τοποθετηθεί σήμανση στους κάθετους δρόμους. Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς, έχει ήδη αποστείλει έγγραφο τόσο στο Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όσο και στην Τροχαία Αχαΐας για ελέγχους και επιβολή αυστηρών προστίμων στους παραβάτες.    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.