HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η νύχτα έγινε μέρα στα Καλάβρυτα - ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η νύχτα έγινε μέρα στα Καλάβρυτα από τις συνεχόμενες αστραπές και κεραυνούς. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν κύρια χαρακτηριστικά τις ...

Η νύχτα έγινε μέρα στα Καλάβρυτα από τις συνεχόμενες αστραπές και κεραυνούς. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες, την πτώση της θερμοκρασίας και τους θυελλώδεις ανέμους.
Εντονα είναι τα προβλήματα και στο νομό Αχαϊας με τις καταιγίδες και το χαλάζι να πλήττουν κυρίως ορεινές περιοχές.
Η Πατρών - Πύργου στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας έκλεισε λόγω της ισχυρής χαλαζόπτωσης. Κλειστό είναι το ρεύμα προς Πάτρα ενώ σε πολλά σμεία οι οδηγοί έχουν σταματήσει γιατί δεν υπάρχει ορατότητα.
Σοβαρά προβλήματα από τη χαλαζόπτωση και τις κατολισθήσεις έχουν προκληθεί και στην επαρχιακή οδό Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων.
Η ΕΜΥ είχε εκδώσει δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων, προειδοποιώντας για σημαντική μεταβολή του καιρού μέσα στις επόμενες ώρες, από τα βόρεια και με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις ανέμους.
Καταιγίδες προβλέπονταν μετά το μεσημέρι σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται τις απογευματινές/βραδινές ώρες στην Δυτική Στερεά, Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων), Κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Χαλκιδικής). Τις βραδινές ώρες ισχυρά φαινόμενα αναμένονται και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.
Την Δευτέρα αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα του διημέρου, κυρίως σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής, των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Θεσσαλίας, των Σποράδων καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Στερεάς. Την Δευτέρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων και στην Αττική.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.