Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Μια εξαιρετική βραδιά σ ένα υπέροχο χωριό πρόσφεραν οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" (ΦΩΤΟ)

Μια εξαιρετική παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ 27 Ιουλίου στο όμορφο Μάνεσι Καλαβρύτων. Εκεί οι &q...

Μια εξαιρετική παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ 27 Ιουλίου στο όμορφο Μάνεσι Καλαβρύτων. Εκεί οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, παρουσίασαν το έργο του Δημητρίου Κορομηλά, «Ο θάνατος του Περικλέους», μια κωμική σάτιρα αστικής ηθογραφίας και προκαλέσαν αβίαστο γέλιο μέσα από την απεικόνιση της κωμικής φύσης της ελληνικής οικογένειας και των συνηθειών της.
Η αεικίνητη και πάντα δημιουργική συμπατριώτισσα μας Αφροδίτη Σκαλτσά - Δημητρακοπούλου και οι συνεργάτες της συνεχίζοντας για 9η χρονιά τις δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, «με δοτικότητα και ιδιαίτερη αγάπη προς τον άνθρωπο», όπως μας είπε η κ. Αφροδίτη, αφιερώνουν το φετινό θεατρικό τους ταξίδι στην ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρο της Ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας, κ. Γιώτα Κωνσταντοπούλου για την μεγάλη της προσφορά στο τόπο για πολλές δεκαετίες.
Μεταξύ των παρεβρισκομένων, ο π. Γεώργιος Τζελέπης εφημέριος Μανεσίου, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανεσίου κ. Φωκίων Χολιαστός, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Ιωάννης Κουτρουμάνης και η Αντιπρόεδρος της Π.Ε. κα. Αρετή Πράγια από το Σοποτό.
Εκεί βρέθηκε και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS που εκτός την ευκαιρία να απολαύσουμε μια υπέροχη βραδιά είδαμε και θαυμάσαμε ένα υπέροχο χωρίο, πεντακάθαρο, οργανωμένο και με πολλές παρεμβάσεις που ανεβάζουν το βιωτικό επίπεδο των 140 μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών στο όμορφο κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων (αναλυτικό ρεπορταζ για το χωρίο προσεχώς)    
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους "Ταξιδευτές" όσο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου και την Τοπική Κοινότητα για την διοργάνωση αυτής της εξαιρετικής βραδιάς.
Για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.