HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για τα έργα στο Πολιτιστικό - Πολύκεντρο και στο Διοικητήριο

Ανακοίνωση σχετικά με τα έργα στο Πολιτιστικό – Πολύκεντρο και στο Διοικητήριο της πλατείας, εξέδωσε η  Ο.Μ Σύριζα Καλαβρύτων. Στην ανακ...

Ανακοίνωση σχετικά με τα έργα στο Πολιτιστικό – Πολύκεντρο και στο Διοικητήριο της πλατείας, εξέδωσε η Ο.Μ Σύριζα Καλαβρύτων. Στην ανακοίνωσή του, θεωρεί σαν θετικό γεγονός και χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον  του αρμόδιου Υπουργού Π. Σκουρλέτη, να αποδεχθεί την πρόταση του Δήμου Καλαβρύτων για να συμπεριληφθεί στην  επέκταση του προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ" ώστε να υλοποιηθεί η  συνέχιση των έργων που απαιτούνται στο Πολιτιστικό – Πολύκεντρο και στο Διοικητήριο της πλατείας. Πιστεύουμε ότι η ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών θα συμβάλλει τόσο στην αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Πόλης,  όσο και στην ύπαρξη ενός χώρου  πολιτισμού που από πολλά χρόνια διεκδικήται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.