HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποσύνδεση δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών επιθυμεί το ΥΠΕΣ

Την αποσύνδεση της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών (δημοτικών) εκλογών από τις ευρωεκλογές επιθυμεί το υπουργείο Εσωτερικών και ο Πάνος Σκ...

Την αποσύνδεση της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών (δημοτικών) εκλογών από τις ευρωεκλογές επιθυμεί το υπουργείο Εσωτερικών και ο Πάνος Σκουρλέτης, ώστε να μην αλληλοεπηρεάζεται το αποτέλεσμά τους.
«Έχω τη γνώμη πως η ημερολογιακή ταύτιση των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις ευρωεκλογές αλλοιώνει τον χαρακτήρα τους», ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός. Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο», οι δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν -εφόσον ισχύσει ο σχεδιασμός- το φθινόπωρο του 2019. «Κάτι τέτοιο, εάν τελικώς επιλέγει, θα οδηγήσει στη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών για λίγους μήνες», σημείωσε.
Υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν δημοσιεύματα που τοποθετούσαν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών τον Μάιο του 2018, ωστόσο ο κ. Σκουρλέτης το είχε διαψεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.