Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Θεατρική παράσταση με τους ''Ταξιδευτές της Πρόζας''

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά θεατρικής παράστασης με το έργο «Ο θά...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά θεατρικής παράστασης με το έργο «Ο θάνατος του Περικλέους», του Δημητρίου Κορομηλά, που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «Οι Ταξιδευτές της Πρόζας», με την αγαπητή συγχωριανή μας κ. Αφροδίτη Σκαλτσά - Δημητρακοπούλου και τους συνεργάτες της.
Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στην πρόσφατα ανακαινισμένη όμορφη πλατεία του Κοινοτικού Γραφείου Μανεσίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και ώρα 09:15 μ.μ. , με ελεύθερη είσοδο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, συνεχίζοντας για 9η χρονιά τις δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, «με δοτικότητα και ιδιαίτερη αγάπη προς τον άνθρωπο», όπως μας είπε η κ. Αφροδίτη, αφιερώνουν το φετινό θεατρικό τους ταξίδι στην ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρο της Ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας, κ. Γιώτα Κωνσταντοπούλου.
«Πρόκειται για μια κωμική σάτιρα αστικής ηθογραφίας, με σκηνοθεσία από την Ομάδα Δέκα + 5, στην οποία μια οικογένεια με εορταστική διάθεση κάνει προετοιμασίες για ένα γάμο και ξαφνικά εμπλέκεται ο θάνατος του Περικλέους. Ποιος είναι ο Περικλής; Με ποιο τρόπο εμπλέκεται; Πώς θα επηρεάσει την οικογένεια; Ένα έργο που θα μας προκαλέσει αβίαστο γέλιο μέσα από την απεικόνιση της κωμικής φύσης της ελληνικής οικογένειας και των συνηθειών της».
Η συνέχεια στις 27 Ιουλίου... Να είστε όλοι εκεί!
Σας περιμένουμε !!!
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.