Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νταβλούρος: Δύο χρόνια μετά από το έωλο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

Άρθρο του Θανάση Νταβλούρου Δύο χρόνια μετά από το έωλο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, που έσπρωξε τη χώρα μια ανάσα από τον γκρεμό, ...

Άρθρο του Θανάση Νταβλούρου
Δύο χρόνια μετά από το έωλο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, που έσπρωξε τη χώρα μια ανάσα από τον γκρεμό, ο ελληνικός λαός έχει το ηθικό δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για την πλήρη διερεύνηση ενός εγκλήματος, που του στοίχισε και συνεχίζει να του στοιχίζει πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης, επώδυνης, λιτότητας.
Μετά και από τις τελευταίες αποκαλύψεις για το σχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος, η σύσταση σχετικής Εξεταστικής Επιτροπής κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη και αυτή δεν πρόκειται να την αποφύγουν (όσο κι αν δεν την επιθυμούν), οι σημερινοί συγκυβερνώντες, οι οποίοι εξαπάτησαν συνειδητά κι επανειλημμένως τους πολίτες για να αναρριχηθούν στην εξουσία και να παραμείνουν γαντζωμένοι σ’ αυτήν.
Όπως δεν θα αποφύγουν τελικά και την Εξεταστική Επιτροπή για το περιβόητο πλοίο Noor 1, από το οποίο αναδύεται έντονη πολιτική δυσοσμία και δυνατή οσμή μείζονος πολιτικού σκανδάλου. Ο σκοτεινός ρόλος του εκλεκτού κυβερνητικού εταίρου του κ. Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου, θα αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο.
Σε κάθε περίπτωση, υπεκφυγές, καλύψεις και αλληλοκαλύψεις θα δώσουν τη θέση τους στην ακλόνητη αλήθεια και στις αναμενόμενες επιπτώσεις για τις πολιτικά αλλά και ποινικά κολάσιμες πράξεις αυτών που καταπάτησαν δημοκρατικές αρχές και ηθικές αξίες, φτάνοντας στο σημείο να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα ακόμη και στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Ευτυχώς, όμως, για τη χώρα και την κοινωνία οι μέρες τους είναι μετρημένες, ενώ το μέγεθος της τεράστιας απάτης τους θα αποκαλυφθεί από τη συμφωνία αλήθειας που θα συνάψει και θα τηρήσει απαρέγκλιτα η Νέα Δημοκρατία με τον ελληνικό λαό.
Διότι οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν και θα μάθουν τα παιχνίδια που έπαιξαν πίσω από την πλάτη τους οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ο τόπος στη διακυβέρνηση του, παίζοντας ταυτόχρονα την τύχη της Ελλάδας στα ζάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.