HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 44χρονος μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε... οπλοστάσιο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατασχέθηκαν τα εξής :
       μια κυνηγετική καραμπίνα, με αποξεσμένο αριθμό βάσης και παραποιημένη κάννη, την οποία είχε οπλισμένη με τέσσερα φυσίγγια και την είχε κρύψει κάτω από το πίσω κάθισμα του οδηγού.
        (24) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
       Δύο μαχαίρια, από τα οποία το ένα πτυσσόμενο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη  ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 33χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών για διακεκριμένες κλοπές, σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.