Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Γυναίκες ηλικίας 37, 19 και 17 ετών μπήκαν σε οικία και έφυγαν... κυρίες!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 43χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή.

Σύλληψη τεσσάρων  ημεδαπών για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας τρείς ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 37, 19 και 17 ετών και ένας 39χρονος ημεδαπός, οι οποίοι διέρρηξαν διαμέρισμα ημεδαπού και εισήλθαν στο εσωτερικό του, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι χθες το απόγευμα, σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα ζεύγος γυαλιών, το οποίο είχε αφαιρέσει από 54χρονο ημεδαπό.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια καταδυτική στολή και ένα καταδυτικό γιλέκο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο δράστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.