Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα 25/7/17

Τους 40 βαθμούς αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος σήμερα, Τρίτη σε ορισμένες περιοχές. Η ζέστη υποχωρεί από την Τετάρτη, ενώ πρέπει να ...

Τους 40 βαθμούς αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος σήμερα, Τρίτη σε ορισμένες περιοχές. Η ζέστη υποχωρεί από την Τετάρτη, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η αφρικανική σκόνη θα κάνει την εμφάνισή της.
Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα, Τρίτη, η ΕΜΥ προβλέπει περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας.
Το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου και πιθανόν κατά τόπους στα κεντρικά και νότια τους 40 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος)
Στα βόρεια ηπειρωτικά ωστόσο προβλέπονται από το απόγευμα τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Την Τετάρτη, η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στις ίδιες περιοχές αναμένονται επίσης τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα συνεχίσει και την Πέμπτη να βρίσκεται σε περαιτέρω πτώση.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Τρι, 25 Ιουλ
Αίθριος καιρός.30 oC / 17 oC  με 14 km/h
Τετ, 26 Ιουλ
Αίθριος καιρός.26 oC / 15 oC  με 17 km/h
Πεμ, 27 Ιουλ
Συννεφιά το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.25 oC / 13 oC  με 17 km/h
Παρ, 28 Ιουλ
Αίθριος καιρός.28 oC / 12 oC  με 9 km/h
Σαβ, 29 Ιουλ
Αίθριος καιρός.30 oC / 16 oC  με 8 km/h
Κυρ, 30 Ιουλ
Αίθριος καιρός.30 oC / 17 oC  με 10 km/h
Δευ, 31 Ιουλ
Αίθριος καιρός.31 oC / 17 oC  με 10 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.