HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ασημένιος» ο Αλέξης Μιχαλόπουλος στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης - Βάζει πλώρη για Πανευρωπαϊκό

Σούπερ θέαμα, αγωνιστικότητα, πάθος και δύναμη έφεραν το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος του ο Αλέξης Μιχαλόπουλος από το Σκεπαστό Καλαβρύτ...

Σούπερ θέαμα, αγωνιστικότητα, πάθος και δύναμη έφεραν το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος του ο Αλέξης Μιχαλόπουλος από το Σκεπαστό Καλαβρύτων στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης Ταεκβοντό, που πραγματοποιήθηκε  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Αλέξης Μιχαλόπουλος, αθλητής της Α.Σ. ΑΣΤΡΑΠΗ, αγωνίσθηκε στην κατηγορία των -57 κιλών Παίδων, δείχνοντας σε πόσο καλή φόρμα βρίσκεται παρά τον τραυματισμό που είχε και τον άφησε εκτός προπονήσεων για κάποιο διάστημα.
Εντυπωσιακός και ο προπονητής του Σπύρος Ραμαντάνης, που αν και είχε μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, κατεβηκε στο "Ακρόπολης" και κέρδισε την τρίτη θέση στην κατηγορία των -63 κιλών Ανδρών δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος αθλητής είναι.
Επόμενος σταθμός του Αλέξη, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο και πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας γιατί το αξίζει 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.