HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μουσική πανδαισία σε μια ανεπανάληπτη βραδιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μια ανεπανάληπτη βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι τυχεροί βρέθηκαν στην Μαθητική Εστία Καλαβρύτων χθες 18/7/17. Ήταν μια β...

Μια ανεπανάληπτη βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι τυχεροί βρέθηκαν στην Μαθητική Εστία Καλαβρύτων χθες 18/7/17. Ήταν μια βραδιά, γεμάτη μουσική, υψηλού επιπέδου, που πρόσφερε η σύμπραξη  84 μουσικών, 32 καλαβρυτινά παιδιά και φίλοι μουσικοί από Mπάντες της Αχαΐας και 52 παιδιά από τον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης (Θεσσαλονίκης) από τους αντίστοιχες Φιλαρμονικές. Οι μαέστροι των Φιλαρμονικών, Μπαμπαράκος Γιώργος και Χρυσοχόου Νίκος, προετοίμασαν τα μέλη των ομάδων τους ειδικά για αυτήν την περίπτωση και προσκάλεσαν στα Καλάβρυτα τον διάσημο Αμερικάνο μαέστρο Matthew Arau για να διευθύνει την Concert Band.
Ένα μαέστρο από τους κορυφαίους παγκοσμίος στο είδος του, που κατάφερε μέσα σε μόλις τρεις μέρες να γίνει ένα με τους μουσικούς και να αποδώσουν με συγκλονιστικό τρόπο, έργα που τα περισσότερα παίζονταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 
Θα συμφωνίσουμε απόλυτα με τα λόγια του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά στο τέλος της εκδήλωσης, που είπε οτι "Το Μέγαρο Μουσικής, απόψε, ζηλεύει τα Καλάβρυτα" και ήταν έτσι ακριβώς.
Στο τέλος το χειροκρότημα ήταν έντονο και παρατεταμένο και όχι άδικα. Ήταν μια βραδιά που θα μείνει στην πολιτιστική ιστορία των Καλαβρύτων. 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ελπίζουμε σε επανάληψη τετοιων στιγμών.
Δείτε μερικές φωτογραφικές στιγμές από την σπουδαία βραδιά και ας απολαύσουμε μερικά κομμάτια, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.