Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

1-1 ο Ολυμπιακός με την Τρίπολη - Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ

1-1 ο Ολυμπιακός με την Τρίπολη Ο Ολυμπιακός έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό (μετά τη Λόκερεν) πως έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ, ...

1-1 ο Ολυμπιακός με την Τρίπολη
Ο Ολυμπιακός έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό (μετά τη Λόκερεν) πως έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ, φάνηκε αδύναμος και ανασταλτικά δεχόμενος ένα αστείο γκολ. Ισοφάρισε με τον Καρσελά αλλά προβλημάτισε με την αφλογιστία και την μέτρια εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο.
Πως άρχισε ο Ολυμπιακός και οι 11 του Αστέρα
Κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Ομάρ, τα δύο στόπερ οι Βούκοβιτς και Σισέ, αριστερά ο Κούτρης, κέντρο με Ρομαό και Οφόε, δεκάρι ο Φορτούνης, "φτερά" με Πάρντο και Μάριν και φορ ο Εμενίκε. Οι 11 των Αρκάδων από την άλλη: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουμαντέι, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαντίντα, Καλτσάς, Μάσα και Μανιάς.
Με Ομάρ και Πάρντο ορεξάτους 
Η δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού άρχισε τον αγώνα με πολύ όρεξη και διάθεση και από τα πρώτα λεπτά. Με πλαγιοκοπήσεις και ωραίες κινήσεις Ομάρ και δύο σουτ του Πάρντο στο 1' και στο 2ο λεπτό. Στα μετόπισθεν αρχικά ο Σισέ με τον Βούκοβιτς έδειχναν να είναι καλά. Το... χορευτικό του Μάριν και η πρώτη φάση με Εμενίκε. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μάριν μπήκε από πλάγια και... χόρεψε όλη την άμυνα του Αστέρα, ξεσηκώνοντας την κερκίδα. Από την φάση αυτή η μπάλα πήγε στον Εμενίκε που έχασε την πρώτη του καλή φάση στον αγώνα.
Διπλό λάθος Σισέ και γκολ ο Μανιάς
Στο 29' ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ στην πλάτη της άμυνάς του, δείχνοντας πως κάποια παλιά τρωτά του σημεία υπάρχουν ακόμα. Ο Σισέ πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε στον Μανιά, ο Καπίνο δεν βγήκε όπως θα έπρεπε και ο φορ των Αρκάδων με κεφαλιά και υπερπροσπάθεια σκόραρε και ενώ χτύπησε κιόλας στην φάση αυτή. Το κακό για τον νεαρό Γάλλο είναι πως το διπλό λάθος που έκανε, έγινε στο ψηλό παιχνίδι, εκεί όπου διακρίνεται.
Φάσεις για γκολ αλλά όχι ισοφάριση ο Ολυμπιακός
Από το 34' και μετά ο Ολυμπιακός απείλησε και πάλι. Στο 35' με πολύ καλή κίνηση Πάρντο και σουτ που αποκρούστηκε και στο 37' με μπαλιά Φορτούνη και κεφαλιά Εμενίκε. Επίσης στο 41' με σέντρα του Πάρντο και γυριστό σουτ του Νιγηριανού έξω. Το α' μέρος έκλεισε με 7-1 τελικές και 62% κατοχή των Πειραιωτών αλλά δίχως να σκοράρουν.
Ο Χάσι είδε το πρόβλημα και το άλλαξε
Βλέποντας πως κυρίως το κέντρο της άμυνάς του είχε... θέμα ο Χάσι έβαλε τον Ρομαό μαζί με τον Νικολάου στα μετόπισθεν στο 2ο μέρος. Στο κέντρο πήγε ο Μάρτινς αντί του Ρομαό, στα άκρα ο Καρσελά αντί του Πάρντο και ο Ανσαριφάρντ στην θέση του Εμενίκε στην επίθεση. Ο Αστέρας άλλαξε σχεδόν όλος από την άλλη.
Ο Καρσελά έδωσε την λύση με το πρώτο του γκολ, εξάρι ο Οφόε
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός σαφώς και βελτίωσε την εικόνα του και ενώ ο Καρσελά έβαλε το πρώτο του γκολ στο 56' έπειτα από μπαλιά Κούτρη πάνω στον Φορτούνη και κόψιμο Πασαλίδη που πήγε πάνω του. Ο Βελγομαροκινός με πολύ καλό τελείωμα έκανε το 1-1. Παράλληλα ο Χάσι έβαλε και εξάρι τον Οφόε και κοντά στον Μάρτινς για να... δέσει πιο καλά τον άξονά του. Ο Κοσοβάρος έβαλε και τον Σεμπά αντί του Μάριν αλλά και τον Φιγκέϊρας στην θέση του Ομάρ που είχε πρόβλημα και κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει. Στο 77' πέρασε και τον Σιώπη στον αγώνα αντί του Οφόε.
Άκρα, Ρομαό και Οφόε οι κερδισμένοι
Από το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού οι για τα καλά κερδισμένοι ήταν οι ακραίοι Ομάρ, Κούτρης και Πάρντο και φυσικά και ο σκόρερ Καρσελά αλλά και ο Ρομαό (σ.σ. θετικός και στον άξονα και ως στόπερ) αλλά και ο Οφόε που προσπάθησε αισθητά. Το πιο σοβαρό μείον για τον Ολυμπιακό ήταν η άμυνα σε ένα διάστημα του α' μέρους με τους Σισέ και Βούκοβιτς να δείχνουν πως έχουν τα προβλήματά τους.
Προφανώς και ένα τέτοιο φιλικό είναι περισσότερο για να βγάλει τα συμπεράσματά του ο Χάσι και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα και όχι για το σκορ.

Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είχε τις καλές της στιγμές κόντρα στην Γάνδη, όμως έκανε εύκολα λάθη όπως και στην φάση του 0-1 κάτι που δεν επιτρέπεται στον κρίσιμο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Ισόπαλο το τελικό αποτέλεσμα με σκορ 1-1. Σκόρερ ο Μάνταλος, δοκάρι ο Μπακάκης.
Το ματς άρχισε με την ΑΕΚ να δείχνει πολύ ορεξάτη χάνοντας την πρώτη της ευκαιρία με την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου στο 3' και γενικά να προσπαθεί κυρίως από αριστερά στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι "κιτρινόμαυροι" πίεζαν ψηλά όποτε έκριναν ότι έπρεπε, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που έκαναν. Στο 15' ο Χριστοδουλόπουλος απείλησε για δεύτερη φορά με σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα περασε άουτ, για να έρθει η πρώτη καλή προσπάθεια της Γάνδης στο 19' με το άστοχο σουτ του Μιλίσεβιτς.
Το παιχνίδι γενικά δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, ειδικά μετά το 20λεπτο, με την Ενωση να διατηρεί τον έλεγχο. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έψαχναν τον τρόπο για να απειλήσουν και τον βρήκαν στο 35', με την υπέροχη μπαλιά του Χριστοδουλόπουλου για τον Μπακάκη και το σουτ εντός περιοχής του τελευταίου, με την μπάλα όμως να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.
Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία και αμέσως μετά, στο 37', το λάθος γύρισμα του Τσιγκρίνσκι είχε ως συνέπεια το 0-1 του Αντριάσεβιτς μετά το γύρισμα του Σιλά. Και το ημίχρονο έκλεισε με τους Κιτρινόμαυρους να κάνουν και αναγκαστική αλλαγή στο 40', με τον Τρίστασον αντί του τραυματία (πάτησε άσχημα) Κλωναρίδη, για να πάει ο Μάνταλος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Λιβάια.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Χιμένεθ έβαλε τον Γιακουμάκη αντί του Λιβάια αλλά δεν άλλαξε κάτι. Βασικά τα πράγματα μάλλον έγιναν χειρότερα, αφού η ΑΕΚ δεν είχε ρυθμό και δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλό δημιουργικά. Αμυντικά δεν κινδύνευε αλλά αυτό δεν αρκούσε για να μείνει ικανοποιημένος όποιος έβλεπε το ματς. Ο Χιμένεθ συνέχισε τις αλλαγές, με τους Τσόσιτς-Αϊντάρεβιτς-Βινίσιους-Γκάλο να μπαίνουν αντί των Βράνιες-Σιμόες-Λόπες-Μπακάκη, αλλά η Ενωση δεν μπορούσε να μπει στο ματς
Μετά το 65', μάλιστα, η Γάνδη βρήκε την ευκαιρία σε 2-3 περιπτώσεις να βγει με καλές προϋποθέσεις μπροστά αλλά δεύτερο γκολ δεν έβαλε είτε λόγω αντίδρασης της Κιτρινόμαυρης άμυνας είτε λόγω δικών τους λανθασμένων επιλογών. Κι αφού δεν έκαναν το 0-2 οι Βέλγοι, ήρθε το 1-1 στο 74' από το τελείωμα του Μάνταλου, ο οποίος πήρε την μπάλα έπειτα από την κόντρα σε σουτ του Αϊντάρεβιτς.
Αμέσως μετά ο σκόρερ και ο Χριστοδουλόπουλος βγήκαν για να μπουν οι Αλμέιδα-Πατίτο και στα τελευταία λεπτά την παράσταση έκλεψαν οι καλές -αλλά άστοχες- προσπάθειες του Γιακουμάκη για το 2-1 και η αποθέωση που γνώριζε ο Αλμέιδα από τον κόσμο με την παραμικρή ευκαιρία!
από: sportotal.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.