Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ - ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

Με το νέο οργανόγραμμά της λειτουργεί από σήμερα (6-6-2017) το πρωί η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμισ...

Με το νέο οργανόγραμμά της λειτουργεί από σήμερα (6-6-2017) το πρωί η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που επιχειρείται, με στόχο την αναβάθμιση της δομής και της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Βασικός σκοπός είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, μέσω επαρκώς στελεχωμένων και άρτια εξοπλισμένων αστυνομικών Υπηρεσιών.
Πιο συγκεκριμένα, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, θα λειτουργούν οι εξής Αστυνομικές Υπηρεσίες :
Το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, θα λειτουργούν στο Αστυνομικό Μέγαρο, στην οδό Ερμού αριθμός 95.
Το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, θα στεγάζεται στο υφιστάμενο κτίριο, στην οδό Πανεπιστημίου, αριθμός 138.
Το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, θα στεγάζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο, στην οδό Ερμού, αριθμός 95.
Το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, θα στεγάζεται στη συμβολή των οδών Φιλίππου Ολυμπιάδος και Νικοπόλεως.
Το Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας θα λειτουργεί στην οδό Πανεπιστημίου αριθμός 138 και θα υπάγεται διοικητικά στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας και θα λειτουργεί στην οδό Σολωμού, αριθμός 26 στο Αίγιο, ενώ εσωτερικά θα λειτουργεί σε αυτό και Γραφείο Τροχαίας.
Το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, μετονομάζεται σε Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας και θα λειτουργεί  στο ίδιο κτίριο με το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.
Το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου και θα λειτουργεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλανδρίτσας του ομώνυμου Δήμου.
Το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας και θα λειτουργεί στη συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Μαχαίρα στην Κάτω Αχαΐα.
Ιδρύεται Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, το οποίο θα συστεγάζεται με το  Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας.
Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, θα υπάγεται διοικητικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και θα στεγάζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού, αριθμός 95.
Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας μετονομάζεται σε Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αχαΐας και θα λειτουργεί στον Άγιο Αθανάσιο Αιγίου.
Το Τμήμα Άμεσης Δράσης Πατρών θα λειτουργεί στο Αστυνομικό Μέγαρο, στην οδό Ερμού, αριθμός 95.

Τα Αστυνομικά Τμήματα Καλαβρύτων, Κλειτορίας, Ακράτας, το Τμήμα Τροχαίας Πατρών και το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, παραμένουν χωρίς καμία μεταβολή.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η λειτουργία των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας, με το νέο οργανόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.