HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπεγράφη το συμβόλαιο της δωρεάς, απορριμματοφόρου, από το Δήμο Περιστερίου, στο Δήμο Καλαβρύτων

Σήμερα, Τετάρτη, 7 Ιουνίου, υπεγράφη από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και την Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Μαρία Τσιώτα, το συμβόλ...

Σήμερα, Τετάρτη, 7 Ιουνίου, υπεγράφη από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και την Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Μαρία Τσιώτα, το συμβόλαιο της δωρεάς, ενός, απορριμματοφόρου, από το Δήμο Περιστερίου, στο Δήμο Καλαβρύτων. 
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων τόνισε: Ευχαριστώ, το Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, τους Αντιδημάρχους, τον πατριώτη μας, από τα Τριπόταμα, Αλέκο Σταυρούλια και τη Μαρία Τσιώτα καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, για την ευγενική δωρεά τους, στο Δήμο μας. Επιβεβαίωσαν, έμπρακτα, την αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη, που υπάρχει μεταξύ των Δήμων, ιδίως από έναν ΜΕΓΑΛΟ, όπως το Περιστέρι, προς τον μικρό, ορεινό και ιστορικό Δήμο μας. Σε λίγες ημέρες, το απορριμματοφόρο, θα κυκλοφορεί στις πόλεις και στα χωριά του Δήμου μας και θα συμβάλλει στην καθαριότητα και στην αποκομιδή των αστικών απορριμμάτων μας.

Για την δωρεά αυτή είχε γράψει πριν από λίγες μέρες το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS παρουσιάζοντας το νέο απορριμματοφόρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.