HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Καυτή" πατάτα το θέμα των χρεών

Η ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή και η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ Παναχαϊκής είναι τα πρώτα θέματα στην ατζέντα της...

Η ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή και η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ Παναχαϊκής είναι τα πρώτα θέματα στην ατζέντα της Πατρινής ομάδας, Ερασιτεχνικής και Συμμαχίας μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Όλοι στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν πως και πως την υλοποίηση της υπόσχεσης του Υφυπουργού αθλητισμού για να φορτσάρουν στον προγραμματισμό τους, καθώς το… έργο έχει ρίξει λίγο τους ρυθμούς του σε όλους τους τομείς. Παράλληλα πάντως, η πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή που εξελέγη από την Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής (Αντώνης Κουνάβης, Τάκης Λαμπρόπουλος, Σπύρος Μπουλής, Δημήτρης Τσαούσογλου, Κώστας Χρυσανθόπουλος), τρέχει ήδη τις διαδικασίες, ώστε να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 300.000 ευρώ, που απαιτούνται για την δημιουργία Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας.

Αν μέσα σε δέκα μέρες από το Δ.Σ. δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά, θα δοθεί παράταση ακόμα 15 ημερών, που με βάση τις υποσχέσεις και τη λογική θα έχει λυθεί το θέμα των χρεών και η Παναχαϊκή Συμμαχία θα αναλάβει και επίσημα το ποδοσφαιρισκό τμήμα, το οποίο πρέπει να έχει τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις του με τους φακέλους έως 22 Ιουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.