HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία με ψεκαστικό ελικόπτερο - Δύο νεκροί

Τραγωδία το πρωί στον υγροβιότοπο του Σχινιά. Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε στην περιοχή με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο...

Τραγωδία το πρωί στον υγροβιότοπο του Σχινιά. Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε στην περιοχή με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες. 
Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχινιά. Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν πριν από λίγο από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.