HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Υπήκοοι Πακιστάν αφαίρεσαν χρήματα από ομοεθνείς τους και βγήκαν μαχαίρια

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν για υπεξαίρεση Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν για υπεξαίρεση
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση σε βάρος δυο αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι προχθές το βράδυ στο Λάππα, Δυτικής Αχαΐας, υπεξαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.200) ευρώ από πέντε ομοεθνείς τους.
Πιο συγκεκριμένα τα χρήματα προορίζονταν ως αμοιβή για αγροτικές εργασίες που είχαν πραγματοποιήσει οι πέντε παθόντες κατά τους δύο προηγούμενους μήνες.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης
για διακεκριμένες κλοπές
Συνελήφθη, προχθές (24-6-2017) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Θηβών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ επιπλέον πριν τρεις μήνες είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατείτο έπειτα από  απόφαση του Ανακριτή και Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία.
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στo Ρίο Πατρών,  από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 26, 28 και 34 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας, αξίας 600 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το όχημα των δραστών και τα κλοπιμαία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, ενώ βρίσκονταν σε οικία 23χρονου ομοεθνή τους, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και συνεπλάκησαν. Κατά την συμπλοκή ένας από τους τρείς δράστες έπληξε με μαχαίρι, στον αριστερό καρπό, τον 23χρονο, ενώ άλλος ομοεθνής του αφαίρεσε από το υπνοδωμάτιο του παθόντα, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ. Ο τραυματίας  διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο  Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ενώ οι δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.