Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τετραήμερος καύσωνας σε όλη τη χώρα - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Σε υψηλά και επικίνδυνα επίπεδα θα αρχίσει να σκαρφαλώνει από σήμερα ο υδράργυρος σε όλη την Ελλάδα, καθώς μπαίνουμε στο τετραημέρο καύσω...

Σε υψηλά και επικίνδυνα επίπεδα θα αρχίσει να σκαρφαλώνει από σήμερα ο υδράργυρος σε όλη την Ελλάδα, καθώς μπαίνουμε στο τετραημέρο καύσωνα για το οποίο προειδοποιούσαν ΕΜΥ και μετεωρολόγοι.
Το θερμόμετρο μάλιστα θα ξεπεράσει και τους 43 βαθμούς Κελσίου με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο καιρού και το υπουργείο Υγείας να εκδίδει επείγουσα ανακοίνωση για το τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες. Τονίζεται μάλιστα πως σε ορισμένες περιοχές της χώρας ο υδράργυρος θα «αγγίξει» μέχρι και τους 45 βαθμούς Κελσίου.
Αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη, ο καιρός είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τοπικά τους 40 με 41 βαθμούς. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, όλες σχεδόν οι πεδινές ηπειρωτικές περιοχές αλλά και αρκετές νησιωτικές θα φτάσουν τους 40 βαθμούς, ενώ στις κοιλάδες Δράμας-Σερρών, Ημαθίας, Θεσσαλίας, καθώς και σε περιοχές της Βοιωτίας και της Αττικής οι μέγιστες θα φτάσουν έως και τους 42 με 43 βαθμούς.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Πεμ, 29 Ιουν 
Αίθριος καιρός.33 oC / 14 oC  με 13 km/h
Παρ, 30 Ιουν 
Αίθριος καιρός.35 oC / 16 oC  με 12 km/h
Σαβ, 1 Ιουλ 
Αίθριος καιρός.35 oC / 16 oC  με 13 km/h
Κυρ, 2 Ιουλ 
Αίθριος καιρός.34 oC / 16 oC  με 13 km/h
Δευ, 3 Ιουλ 
Αίθριος καιρός.27 oC / 12 oC  με 12 km/h
Τρι, 4 Ιουλ 
Αίθριος καιρός το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.26 oC / 12 oC  με 10 km/h
Τετ, 5 Ιουλ 
Αίθριος καιρός.27 oC / 12 oC  με 12 km/h



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.