HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: 51χρονος μπήκε σε αγρόκτημα και αφαίρεσε 150 κιλά λεμόνια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τη...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου και παράλειψη οφειλόμενης βοήθειας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού, για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου ημεδαπού τα πλήρη στοιχεία του οποιού έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διότι χθες το πρωί στο Λάππα, Δυτικής Αχαΐας προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες σε 45χρονο υπήκοο Μπανγκλαντές, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο. Από την προανάκριση  που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο δράστης απασχολούσε παράνομα τον 45χρονο αλλοδαπό στα κτήματά του.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Διακοπτό Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι εισήλθε σε αγρόκτημα ημεδαπής και αφαίρεσε τουλάχιστον (150) κιλά λεμόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.