Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 15/6/17

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος η...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι είχε εισέλθει σε βιβλιοπωλείο που βρίσκονταν σε λειτουργία και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Σημειώνεται ότι, ο δράστης ακινητοποιήθηκε από γυναίκα υπάλληλο του καταστήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν φθορές σε Αυτόματο Ταμειολογιστικό Μηχάνημα (ΑΤΜ) και στη συνέχεια έριξαν τέσσερις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε Κτηνιατρικό Εργαστήριο και σε γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.