HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 14χρονη μπήκε από το μπαλκόνι σε οικία και αφαίρεσε κοσμήματα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στην Πάτρα παραβίασαν πόρτα διαμερίσματος 78χρονου ημεδαπού και από το υπνοδωμάτιο  αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ.

Σύλληψη ανήλικης ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ μια 14χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα συνεργό της, ο οποίος αναζητείται, είχαν εισέλθει  λίγη ώρα νωρίτερα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία ημεδαπών (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 50 και 22 ετών αντίστοιχα και είχαν αφαιρέσει την ατομική τσάντα της 22χρονης, η οποία περιείχε μια τραπεζική κάρτα, ένα βιβλιάριο, ένα ζευγάρι γυαλιά και μικρό χρηματικό ποσό.
Η 14χρονη έγινε ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση από τον παθόντα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Επισημαίνεται ότι η τσάντα βρέθηκε  και αποδόθηκε στην παθούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.