Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Europa League

Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη. Το ζευγάρι του τελικού ήταν...

Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη.
Το ζευγάρι του τελικού ήταν λίγο πολύ γνωστό από την περασμένη Πέμπτη. Απλά «επικυρώθηκε» το «ραντεβού» τους στην Friends Arena της Στοκχόλμης στις 24 Μαΐου. Οι «μπέμπηδες» του Ζοζέ Μουρίνιο θα «συγκρουστούν» με τους αντίστοιχους του Πέτερ Μπος, σε αγώνα που έχει φαβορί κι αυτό είναι η αγγλική ομάδα.
Το νεανικό ολλανδικό σύνολο επιστρέφει στον τελικό της δεύτερης εν τάξει διοργάνωσης της UEFA, το Europa League, μετά από 25 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1992 όταν σε διπλές συναντήσεις με την Τορίνο (2-2 εκτός, 0-0 εντός έδρας) είχε κατακτήσει το -τότε- Κύπελλο UEFA, το μοναδικό που έχει στην τροπαιοθήκη του μέχρι τώρα. Η Γιουνάιτεντ, αντίθετα, θα διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην Ιστορία της, καθώς μιλάμε για μία ομάδα με συνεχείς παρουσίες στο Champions League και πάλαι ποτέ Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Πολύ κοντά σε μία τεράστια ανατροπή επί του Αγιαξ έφτασε η Λιόν (3-1), αλλά τελικά αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με «ψηλά το κεφάλι», καθώς το 4-1 του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τους «λιονέ».
Το 1-0 στο Βίγκο έστειλε στον τελικό την Γιουνάιτεντ, η οποία στο «Ολντ Τράφορντ» αναδείχθηκε ισόπαλη με την Θέλτα (1-1) που πάλεψε στο φινάλε για το γκολ που θα την έστελνε στη Στοκχόλμη, αλλά δεν τα κατάφερε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.