Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα προημιτελικά οι Αστυνομικοί Καλαβρύτων - "Καθάρισαν" την "ΔΙΑΣ" στα πέναλτι...

Καλάβρυτα - Δίας 3-3(8-7πεν) Αφού ολοκλήρωθηκε η κανονική διάρκεια του τουρνουά με 2 ήττες και 1 νίκη για την ομάδα των Καλαβρύτων, έφ...

Καλάβρυτα - Δίας 3-3(8-7πεν)
Αφού ολοκλήρωθηκε η κανονική διάρκεια του τουρνουά με 2 ήττες και 1 νίκη για την ομάδα των Καλαβρύτων, έφτασε η ώρα των νοκ-άουτ αγώνων όπου χθες διασταυρώθηκε με την 6η της βαθμολογίας Δίας με έπαθλο μία θέση στα προημιτελικά. 
Η κρισιμότητα του αγώνα έκανε τις 2 ομάδες να αγωνιστούν πιο σφιχτά και κάνοντας προσεκτικές κινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να αποφύγουν τα λάθη που θα κοστίσουν την πρόκριση. 
Η ομάδα των Καλαβρύτων πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ματς και παρά το προβάδισμα που πήρε η Δίας πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη(1-1). Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς δεν άνοιξε, γεγονός που ευνόησε την Δίας και κατάφερε να προηγηθεί με 1-3. Το σκορ αυτό παρέμενε μέχρι τα τελευταία λεπτά όμως η ομάδα των Καλαβρύτων δεν τα παράτησε και με 2 γκολ με το 1 εξ αυτών στο τελευταίο λεπτό έστειλε το ματς στην παράταση. 
Στο έξτρα 5λεπτο του ματς το σκορ παρέμεινε ισόπαλο και έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. 
Το 1ο πέναλτι απο κάθε ομάδα ήταν άστοχο, ακολούθησαν 7 έυστοχες εκτελέσεις και των 2 πριν γίνει ήρωας του αγώνα ο Λαμπίρης τερματοφύλακας των Καλαβρύτων που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Τζουραμάνη και στη συνέχεια με την εύστοχη εκτέλεση του ο Καζανάς έδωσε στα Καλάβρυτα την 1η πρόκριση τους στα προημιτελικά στην ιστορία του τουρνουά. Σκόρερ της ομάδας οι: Μεντής(02), Καζανάς. 
Τα Καλάβρυτα στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ασφάλεια - Γ' Α.Τ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.