Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΧΟΥΡΙ: Σε πορεία επίλυσης τα θέματα της Τ.Κ. Λεχουρίου - Συνάντηση Λαζουρά - Βασιλόπουλου

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά , είχε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεχουρίου κ. ...

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά, είχε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεχουρίου κ. Γιώργος Βασιλόπουλος. Στην συνάντηση ο κ. Βασιλόπουλος, ανέπτυξε μια σειρά θεμάτων που αφορούν την τοπική κοινότητα, όπως το υδραγωγείο, η διάνοιξη του δρόμου προς Κεφαλόβρυσο, το Κοινοτικό γραφείο και άλλα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. 
Ο κ. Λαζουράς δεσμεύθηκε στην άμεση προώθηση των θεμάτων, μάλιστα για την τοποθέτηση αλουμινίων στο κοινοτικό γραφείο το έθεσε στην οικονομική επιτροπή, εκτός ημερησίας διατάξεως, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης. 
Τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν στο Λεχούρι, αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου ώστε να εξετάσουν τα θέματα επι τόπου για να συσταθεί μελέτη κατασκευής τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.