Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένστολοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο προαύλιο της Βουλής

«Εισβολή» στον προαύλιο χώρο της Βουλής επιχείρησαν να κάνουν ένστολοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση κατά των μέτρων στο...

«Εισβολή» στον προαύλιο χώρο της Βουλής επιχείρησαν να κάνουν ένστολοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση κατά των μέτρων στο κέντρο της Αθήνας. 
Οι ένστολοι απωθήθηκαν από άντρες των ΥΜΕΤ και λίγη ώρα αργότερα αντιπροσωπεία των διαδηλωτών μπήκε στη Βουλή και παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Με το εν λόγω ψήφισμα, οι ένστολοι ζητούν να αποσυρθούν τα μέτρα και να γίνει ουσιαστικός διάλογος.
Παράλληλα, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, που έχουν καταλάβει τον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους παραμένουν στο σημείο, ζητώντας να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.
«Θα παραμείνουμε εδώ όλη τη νύχτα, μέχρι να μας δεχτεί ο κ. Χουλιαράκης», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.
Νωρίτερα, από το ΓΛΚ πέρασε και η πορεία των ένστολων, που είχε ξεκινήσει από την πλατεία Κολοκοτρώνη φωνάζοντας συνθήματα κατά των μέτρων.
Ο κ. Γερακαράκος τους μίλησε από το παράθυρο και οι ένστολοι συνέχισαν την πορεία τους προς τη Βουλή.
ethnos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.