Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Αποτελεί νέα-πρωτότυπη και σημαντική δραστηριότητα, η πραγματοποίηση του εξαιρετικού Εκπαιδευτικού προγράμματος “ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ” ,...

Αποτελεί νέα-πρωτότυπη και σημαντική δραστηριότητα, η πραγματοποίηση του εξαιρετικού Εκπαιδευτικού προγράμματος “ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ”, για 1η φορά στα Ιστορικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα. 
Πράγματι, μετά από πρωτοβουλία του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου Αττικής, μαθητές και μαθήτριες του εν λόγω σχολείου με συντονίστρια την Υποδιευθύντρια Μαθηματικό Κα Φιλίππα Μαργιόλα, θα παρευρεθούν 4/5 και 5/5 στα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα, όπου σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, θα ενημερωθούν για τις ποικίλες δράσεις του Συλλόγου, ενώ θα πραγματοποιήσουν και λοιπές δραστηριότητες, όπως (σε χρονολογική σειρά) ταξίδι με τον Οδοντωτό, επίσκεψη στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, δείπνο-γεύμα και διανυκτέρευση, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας-Σπήλαιο Λιμνών-Πεστροφεία Πλανητέρου,
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνάσιου Κορωπίου είναι μια θαυμάσια ευκαιρία επιπλέον ενημέρωσης, για την Ιστορία των Καλαβρύτων, αρκετών από τα αξιοθέατα της περιοχής, καθώς και της πλούσιας δραστηριότητας του ΣΕΠΟΚΕ. Επιπλέον αναμένεται να τονωθεί και η τοπική τουριστική κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.