Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Μαυραγάνης "Πρόεδρε, σε αποχαιρετούμε με ειλικρινή σεβασμό"

Ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:  Έφυγε...

Ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Έφυγε ο τελευταίος μιας ολιγομελούς ομάδας πολιτικών που σημάδεψαν τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου μας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πολιτεύτηκε με συνέπεια και υπηρέτησε αδιαπραγμάτευτα τις ιδέες του. Αποκήρυξε τις φωνές λαϊκισμού σε μια χρονική περίοδο που διακρινόταν από πολιτικό πάθος, όταν άλλοι πολιτικοί και κόμματα διαγκωνίζονταν στο να «χαϊδέψουν τα αυτιά» των πολιτών. Αυτή είναι η παρακαταθήκη που αφήνει κυρίως στους νεώτερους πολιτικούς ο Κ. Μητσοτάκης. Οι πολιτικοί πρέπει να έχουμε πρωταρχικό μέλημα την υπεράσπιση των συμφερόντων του πολίτη και όχι να υπερασπιζόμαστε αυτά που τους είναι αρεστά, όπως ο ίδιος μου τόνιζε στις συχνές επικοινωνίες μας κατά την διάρκεια της Υπουργικής μου θητείας. 
Πρόεδρε, σε αποχαιρετούμε με ειλικρινή σεβασμό. Στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.