HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Τα Άλογα είχαν την τιμητική τους στην Κάπελη

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Αλόγου που διοργάνωσε ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Πανόπουλου την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 με...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Αλόγου που διοργάνωσε ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Πανόπουλου την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 μετά τις 10 το πρωί στο χώρο πικ νικ στην Κάπελη του ν. Ηλείας.
Στον όμορφο και καταπράσινο χώρο του δάσους μέσα στη φύση, επάνω στην εθνική οδό 111 λίγο πριν το χωριό Πανόπουλο, οι ντόπιοι και εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα άλογα και τους ιππείς τους σε απίστευτες κούρσες, κόλπα, φιγούρες και επιδείξεις. Όλα τα άλογα ήσαν φιλικά και εξοικειωμένα, φωτογραφήθηκαν μαζί με τους αναβάτες τους και τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους που ήθελαν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Στο τέλος της εκδήλωσης απόλαυσαν όλοι τα ψητά που είχε φτιάξει ο σύλλογος. Η συγκεκριμένη εκδήλωση του πολιτιστικού – μορφωτικού συλλόγου Πανόπουλου «Κάπελη» γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και πλέον έχει μετατραπεί σε θεσμό για την γύρω περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.