Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στο Αίγιο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, τρεις κλοπές, που συνέβησαν πριν δυο ημέρες στ...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, τρεις κλοπές, που συνέβησαν πριν δυο ημέρες στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος ενός  27χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το απόγευμα, στη Μυρτιά Αιγίου, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από κοντινή αποθήκη ποσότητα αναψυκτικών, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.
Έπειτα, ο 27χρονος μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο, όπου αφαίρεσε από το εσωτερικό σταθμευμένου αυτοκινήτου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.
Για τη διερεύνηση των κλοπών διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, ο οποίος και αναζητείται.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 27χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.