HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε ειδικές αποστολές οι πυροσβέστες Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Καλαβρύτων στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των ανδρών της Υπηρεσίας. Από την προηγού...

Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Καλαβρύτων στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των ανδρών της Υπηρεσίας. Από την προηγούμενη Δευτέρα κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ βρίσκεται στα Καλάβρυτα για να εκπαιδεύσει άνδρες της Υπ. Καλαβρύτων σε ειδικές συνθήκες. Σήμερα στο ύψος του Μεγάλου Σπηλαίου έγινε άσκηση από το σενάριο που έβλεπε πτώση και τραυματισμο σε χαράδρα όπου άνδρες της Πυρ. Υπ. Καλαβρύτων έκαναν κατάβαση, διάσωση και ανέλκυση του βαριά τραυματισμένου. 
Η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με εξαιρετικούς χρόνους επέμβασης και χειρουργικές κινήσεις παρά τη συνεχή βροχόπτωση. Επιπλέον στο χώρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις αναρρίχησης και κατάβασης. Ο Διοικητής της Πυρ. Υπ. Καλαβρύτων κ. Χάρης Γιαννάκης έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού κάνοντας και κινήσεις ώστε να εκσυγχρονιστεί το υπάρχουν υλικό. Σκοπός είναι η δημιουργία ειδικής μονάδας πυροσβεστικής Καλαβρύτων ώστε να μπορεί άμεσα να επεμβαίνει σε κάθε περίπτωση και να παρέχει ασφάλεια στο πολίτη.
Θα ακολουθήσει βίντεο άσκησης...

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.