Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Είχε... φιέστα στην Αγυιά!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Παναχαϊκή στο να πάρει τη νίκη από τον Φωστήρα, στον αγώνα που έδωσε την Κυριακή, στο γήπεδο της Αγυιάς, στη...

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Παναχαϊκή στο να πάρει τη νίκη από τον Φωστήρα, στον αγώνα που έδωσε την Κυριακή, στο γήπεδο της Αγυιάς, στην Πάτρα, σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα φιέστας.
Χρειάστηκε βέβαια να φτάσουμε στο 87' για να έρθει ο Σπανός από τον πάγκο της Πατρινής ομάδας και να κάνει το 1-0, ανοίγοντας το σκορ και χαρίζοντας τη νίκη στους «κοκκινόμαυρους».
Η Παναχαϊκή μπήκε ορεξάτη στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες για να καθαρίσει τον αγώνα και να πάρει τη νίκη, με τον Φωστήρα να προσπαθεί να την συγκρατήσει, σε ρόλο κομπάρσου.
Στην επανάληψη, όταν έπεσε ο ρυθμός της Παναχαϊκής, έπεσε και ο ρυθμός του αγώνα. Τελικά την λύση για την Πατρινή ομάδα την έδωσε ο Σπανός, σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο, όμως με την Παναχαϊκή να το έχει βάλει σαν σκοπό της να τερματίσει αήττητη της αγωνιστικές της υποχρεώσεις, δίνοντας έναν πανηγυρικό τόνο στην άνοδο της.

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Αδαμόπουλος, Τσαφταρίδης, Μακρηδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης, Μπουρλάκης, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Σιαλμάς

Φωστήρας: Κουρεπίνης, Κοπελάς, Μανδύλης, Παραράς, Ρόκας, Κουτσούμπας, Χαρίτος, Κρολ, Δωροβίνης, Σκάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.