Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήλωση Θανάση Νταβλούρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Δήλωση Θανάση Νταβλούρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου κ...

Δήλωση Θανάση Νταβλούρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου κατέκτησε, με τις αρχές και τους αγώνες του, εξέχουσα θέση.
Ρεαλιστής, πραγματιστής και αθεράπευτα ειλικρινής, πολέμησε το λαϊκισμό, χωρίς να μετρήσει το πολιτικό κόστος, και είπε «πικρές αλήθειες»  που δυστυχώς δεν εισακούστηκαν όσο η χώρα ήταν ακόμη ζωντανή!!!
Προσωπικότητα με διεθνή ακτινοβολία και κύρος, που προσέδιδαν ιδιαίτερη αίγλη στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού.
Υπηρέτησε και δίδαξε στους νεώτερους τις αρχές του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας, για περισσότερο από έξι δεκαετίες.
Έκανε τρόπο ζωής τον αγώνα για εθνική ενότητα και συνεννόηση, από τα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης μέχρι το τέλος της ζωής του.
Οι προτάσεις και οι πολιτικές του επιλογές τον βρήκαν πικρά δικαιωμένο και αποτελούν πολιτική παρακαταθήκη για την αναγέννηση της Ελλάδας.
Στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια του εκλιπόντος, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.