HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νταβλούρος: Αφιερωμένο εξαιρετικά στους υβριστές μου το δεύτερο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

άρθρο του  Θανάση Νταβλούρου Ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποχρεώθηκα να ψηφίσω  επώδυνα μέτρα για τη σωτηρία της πατρίδας μας. ...

άρθρο του Θανάση Νταβλούρου
Ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποχρεώθηκα να ψηφίσω  επώδυνα μέτρα για τη σωτηρία της πατρίδας μας.
Το έπραξα με βαριά καρδιά, αλλά και με βαρύτατη επίσης την αίσθηση της επιτέλεσης ενός εθνικού καθήκοντος έναντι της χώρας.
Ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, καθώς σε προσωπικό επίπεδο δέχθηκα χυδαίες επιθέσεις, λοιδορήθηκα, υβρίστηκα, από τους σημερινούς πολιτικούς απατεώνες που κυβερνούν τον τόπο.
Ωστόσο, τα  αποτελέσματα εκείνων των επιλογών ήταν πασίδηλο ότι οδηγούσαν με βεβαιότητα την οικονομία της χώρας στην έξοδο από την κρίση, καθώς είχαμε βγει με επιτυχία στις αγορές, ανακτώντας την οικονομική μας αυτονομία και απαλλασσόμενοι από τη μέγγενη των δανειστών.
Δυστυχώς, όμως, οι πολιτικές εξελίξεις για τις οποίες ευθύνονται οι σημερινοί  κυβερνώντες οδήγησαν σε διακοπή του προγράμματος μας  και σε υποχρεωτική προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, στις οποίες η ρητορική των ετερόκλητου δίδυμου  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έτυχε εξαπατώντας τον ελληνικό λαό με έωλες και ανέξοδες υποσχέσεις να αποσπάσει την ψήφο του και να καταλάβει την εξουσία.
Είναι αυτοί που ως τζάμπα μάγκες, ανέξοδα, υπόσχονταν κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και μ’ ένα άρθρο, κατώτατο μισθό 751 ευρώ και 13η σύνταξη, φάρμακα, τροφή και στέγη για όλους. Τα αποτελέσματα της δυσμενούς αυτής πολιτικής εξέλιξης τα βιώσαμε με το χειρότερο τρόπο, καθώς έφεραν την πατρίδα μας μια ανάσα πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή.
Το τίμημα της αποφυγής της ήταν ένα νέο επαχθές μνημόνιο και μια Ελλάδα με την πλάτη στον τοίχο.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ανικανότητα τους, οι πρωτοφανείς παλινωδίες τους και ο πλήρης ωχαδερφισμός τους έφεραν τώρα ακόμη ένα νέο μνημόνιο, και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση!
Αυτοί, λοιπόν, που θα βάραγαν τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές και που τώρα (δήθεν και καλά) διαπραγματεύτηκαν σκληρά, υπέγραψαν στημένοι στα τέσσερα το δεύτερο μνημόνιο τους, που τα έχει όλα: από περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων, μέχρι τη μείωση του αφορολόγητου και των κοινωνικών επιδομάτων!
Ως εκ τούτου, το δεύτερο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ το αφιερώνω εξαιρετικά στους υβριστές μου, ενώ είναι προφανές ότι ζουν προς πικρή δικαίωση μου αυτό που έλεγε ο Χαρίλαος Φλωράκης: «Όταν κατουράς στη θάλασσα θα το βρεις στο αλάτι», κάτι που βέβαια οι «Αριστεροί του χαβιαριού» δεν έλαβαν υπόψη.
Όμως, το χειρότερο είναι ότι διαθέτοντας περίσσευμα πολιτικού θράσους επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, παρουσιάζοντας την αποφράδα ημέρα της υπογραφής του 4ου μνημονίου ως πολιτικό τους επίτευγμα.
Σ’ αυτήν  την ανερυθρίαστη και αναίσχυντη πολιτική πρακτική των κυβερνώντων η απάντηση μπορεί να δοθεί από τον ίδιο τον ελληνικό λαό.
Είναι η ώρα της ευθύνης για τον καθένα μας χωριστά για να μπορέσουμε να ανακόψουμε την καταστροφική για τη χώρα μας πολιτική ανίκανων αλλά κυρίως επικίνδυνων για τον τόπο μας προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.