HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΕΪ ΟΦ: "Διπλό" στη Τούμπα η ΑΕΚ, ισοπαλία ο ΠΑΟ - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο «διπλό» για την ΑΕΚ στην Τούμπα. Η ομάδα του Χιμένεθ έδειξε τα δόντια της μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου και χάρη στη μεγάλ...

Τεράστιο «διπλό» για την ΑΕΚ στην Τούμπα. Η ομάδα του Χιμένεθ έδειξε τα δόντια της μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου και χάρη στη μεγάλη νίκη της με σκορ 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλέι-οφ.
Ξεκίνημα φωτιά για την Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι μασούσαν σίδερα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Ντίντακ κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Όλα "Χ" στη Νέα Σμύρνη
Όρθιος στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός. Παρότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 12’ λόγω αποβολής του Ζέκα, ενώ έχασε και τους Κουλιμπαλί (πριν το ματς), Βιγιαφάνιες (τραυματίστηκε την ώρα του αγώνα), κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Πανιώνιο.
Ο Μπεργκ με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, ωστόσο ο Μασούρας στο 56’ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για το τελικό (1-1). Διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 79’ οι γηπεδούχοι σε μαρκάρισμα του Μολέδο στον Σιώπη, αλλά και οι φιλοξενούμενοι για αποβολή του Ρισβάνη στο 90ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Η βαθμολογία των πλέι οφ 
1.ΑΕΚ 1 (1-0)
2. ΠΑΟΚ 2 (0-1)
3, Παναθηναϊκός 2. (1-1)*
4. Πανιώνιος 1. (1-1)*


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.