HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φιέστα-Γιορτή ανόδου με τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αχαΐας

Ετοιμάζεται μεγάλο παιχνίδι που θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας στην Πάτρα, μετά την άνοδο της Παναχαϊκής στην Β΄Εθνική. Η ανακοίνωση: Με...

Ετοιμάζεται μεγάλο παιχνίδι που θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας στην Πάτρα, μετά την άνοδο της Παναχαϊκής στην Β΄Εθνική.
Η ανακοίνωση:
Με ένα φιλικό παιχνίδι-γιορτή, θα γίνει η απονομή του τίτλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Παναχαϊκής!
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Κώστας Κατσουράνης έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Άγγελο Δανιήλ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και σε μία επίλεκτη ομάδα που θα αποτελείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αχαΐας!
Η φιέστα θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου καθώς όπως ορίζεται και από την ΕΠΟ, πρέπει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία και μετά να γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα.
Η ΕΠΣΑ έχει αναλάβει να επικοινωνήσει με τους προπονητές των ερασιτεχνικών ομάδων, έτσι ώστε να επιλεγούν οι κορυφαίοι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την επίλεκτη ομάδα που θα αναμετρηθεί με την Παναχαϊκή!
Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και σίγουρα είναι μία φιέστα άκρως πρωτοποριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.