HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 7/5/17

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Π...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 79χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε, διαπιστώθηκε να έχει παραβιαστεί ο μετρητής, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
Χθες το πρωί στην Παναγοπούλα Αιγιαλείας, κατά την εκτέλεση εργασιών, εντός εργοταξιακής ζώνης, έλαβε χώρα εργατικό ατύχημα κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 32χρονος ημεδαπός, εργάτης.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, δύο ημεδαποί άνδρες και πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος εργοδηγός και  χειριστής μηχανήματος έργων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ στην Πάτρα, προσέγγισε έναν 74χρονο ημεδαπό που ήταν πεζός, έξω από την οικία του, όπου του αφαίρεσε με την άσκηση σωματικής βίας το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.