HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

5ο Wild Terrain Patras στα Καλάβρυτα 13 και 14 Μαΐου

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας «Skarta Ekato» ανακοίνωσε την διοργάνωση του 5ου Wild Terrain Patras «ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΤΕΡΑΝΗΣ» στις 13 και 14 Μαΐου.   Ο Α...

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας «Skarta Ekato» ανακοίνωσε την διοργάνωση του 5ου Wild Terrain Patras «ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΤΕΡΑΝΗΣ» στις 13 και 14 Μαΐου. 
Ο Αγώνας αλλάζει «έδρα» και μεταφέρεται στα Καλάβρυτα σε νέες πολύ όμορφες διαδρομές δίπλα στην πόλη, κάτι που σίγουρα θα γεμίσει τις πίστες με πολλούς θεατές.
Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να βιαστούν.Το ενδιαφέρον είναι ήδη πολύ μεγάλο, αφού σχεδόν 15 πληρώματα έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αγώνα με την εκκίνηση να γίνεται την Παρασκευή 12 Μαΐου στην Πάτρα.
Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας «Skarta Ekato» θα δώσει για ακόμα μία φορά τον καλύτερό της εαυτό για να διοργανώσει έναν άρτιο αγώνα, με τις νέες διαδρομές να είναι το σημείο αναφοράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.