HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 37ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ

Χιλιάδες περιπατητές διέσχισαν και φέτος το Φαράγγι του Βουραϊκού στο ετήσιο πέρασμα που διοργανώνει κάθε χρόνο, την δεύτερη Κυριακή τ...

Χιλιάδες περιπατητές διέσχισαν και φέτος το Φαράγγι του Βουραϊκού στο ετήσιο πέρασμα που διοργανώνει κάθε χρόνο, την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, ο Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης - Προστασίας περιβάλλοντος Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού - Βουραϊκού.
Άλλοι από Καλάβρυτα, άλλοι από Ζαχλωρού, δημιούργησαν ένα ανθρώπινο ποτάμι όλων των ηλικιών και απ΄ολα τα μέρη της Ελλάδας και απόλαυσαν μια διαδρομή που μένει πάντα χαραγμένη σε όλους ζωντανή και άφθαρτη από το χρόνο.
Η διοργάνωση από τον Σύλλογο Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης - Προστασίας περιβάλλοντος Καλαβρύτων άψογη. Καταλυτική συνεισφορά των μελών της Ελληνική Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα Αχαΐας) που βρίσκονταν παντού και βοηθούσαν σε κάθε περίπτωση που παρουσιαζόταν ανάγκη. Και βέβαια ο επαγγελματισμός των μηχανοδηγών του Οδοντωτού. 
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και εκεί, αποτύπωσε σε μερικά φωτογραφικά πλάνα, όμορφες στιγμές που αξίζει όμως όλοι να το ζήσουν από κοντά.      
 
δίδυμα δίχρονα από το Χαλάνδρι παίρνουν την πρώτη τους γεύση από Βουραΐκό
Διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.