Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 2η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων η 2η οργανωμένη Εθελοντική Αιμο...

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων η 2η οργανωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας (ΕΚΑ). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ένωσης με σκοπό την καλλιέργεια φιλαλληλίας και αλτρουισμού, όπως αυτή εκδηλώνεται από την προσφορά του εθελοντή αιμοδότη. 
Η Ένωσή μας, πιστοποιημένη στο πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών, έχει δημιουργήσει μια διαρκή παρακαταθήκη αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των πασχόντων συμπατριωτών μας με απλές και σύντομες διαδικασίες - ο ενδιαφερόμενος αρκεί να απευθυνθεί στον κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο, Διευθυντή του Νοσοκομείου Καλαβρύτων (τηλ. 2692360103) ή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κυρίες Ελένη Χάμψα (τηλ. 6977695411) ή Χρύσα Λεχουρίτη (τηλ. 6937031625). 
Η ημέρα αιμοδοσίας της Καλαβρυτινής Τράπεζας Αίματος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν τριάντα εννέα φιάλες αίματος, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Καθοριστική ήταν η συμβολή της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων [ΑΕΚ], του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων – Επαρχίας [ΣΕΠΟΚΕ] και των μονίμων αιμοδοτών. Την ΕΚΑ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Ευθύμιος Βαζαίος και η κ. Μαρία Κωνσταντάρα. 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά Όλες και Όλους για τη συγκινητική ανταπόκριση τους και την αξιέπαινη ευαισθητοποίησή τους πάνω στο ιδιαίτερα σοβαρό αυτό ζήτημα. 

Ειδικότερα ευχαριστούμε: 
· Την έμπειρη επιστημονική ομάδα του ΠΓΠΝ Ρίου, ιατρούς και νοσηλεύτριες, που διεκπεραίωσαν την αιμοδοσία με ταχύτητα και χαμόγελο. 
· Τους φορείς της πόλης μας που συνέδραμαν στην όλη προσπάθεια και κυρίως το Δήμο Καλαβρύτων. που διέθεσε το Περίπτερο στην κεντρική πλατεία της πόλης και τους συλλόγους ΑΕΚ και ΣΕΠΟΚΕ που στήριξαν με ανακοινώσεις τους και συμμετείχαν με μέλη τους στην αιμοδοσία. 
· Το Λύκειο Καλαβρύτων, μαθητές του οποίου προσήλθαν συντεταγμένοι, συνοδευόμενοι από καθηγήτριά τους! 
· Λοιπούς Καλαβρυτινούς συλλόγους και οργανώσεις πολιτικών φορέων που υποστήριξαν με θέρμη την πρωτοβουλία της Ένωσής μας. 
· Τα μέσα ενημέρωσης και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που συνέβαλαν στην ενημέρωση του κοινού πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
· Πάνω απ’ όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν προσωπικά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν, τόσο τους μόνιμους, που χρόνια τώρα προβαίνουν σε αυτή την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά ζωής, όσο και σε εκείνους που το αποφάσισαν για πρώτη φορά. 
· Ευχαριστούμε τέλος και όσους, ενώ προσήλθαν, δεν κατέστη δυνατόν να δώσουν τελικά αίμα, για διάφορους λόγους, και ύστερα από απόφαση των γιατρών. Ιδιαίτερα εκφράζουμε τη βαθιά μας συγκίνηση και απέραντες ευχαριστίες στη νεαρή μαθήτρια και μέλος του ΣΕΠΟΚΕ, που με θαυμαστή θέληση επέμεινε να συμμετάσχει στην αιμοδοσία, ανεξάρτητα αν αυτό δεν πραγματοποιήθηκε τελικά (και λόγω ηλικίας). Η περίπτωσή της καταγράφηκε σαν ένα φωτεινό παράδειγμα Ανθρωπιάς σε μια κοινωνία που το έχει πραγματικά ανάγκη! 
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε Όλες και σε Όλους!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   Σωτήριος Ιωάν.  Τσενές                         Πάνος Κουμάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.