HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Χρυσός" στην Νορβηγία ο Θάνος Τσιρίκος - Συνεχίζει τις παγκόσμιες διακρίσεις

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τον κορυφαίο στο άθλημα των καταδύσεων  Θάνο Τσιρίκο με Κερτεζίτικη καταγωγή. Η νέα μεγάλη επιτυχία ήρθε σή...

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τον κορυφαίο στο άθλημα των καταδύσεων Θάνο Τσιρίκο με Κερτεζίτικη καταγωγή. Η νέα μεγάλη επιτυχία ήρθε σήμερα από το σπουδαίο μίτινγκ του Μπέργκεν της Νορβηγίας που συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος
Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, επισημαίνει την σπουδαιότητα του μίτινγκ τονίζοντας οτι «Πρόκειται για πιο δυνατό μίτινγκ από εκείνο στο Αϊντχόφεν, που συγκεντρώνει 250 συμμετοχές από 14 χώρες. Στο Μπέργκεν θα γίνει το καλοκαίρι και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (Κατηγορίες Α’, Β’) και όπως είναι φυσικό στο μίτινγκ εκτός των άλλων, θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε και τις εγκαταστάσεις. Για τα παιδιά, οι αγώνες αυτοί σίγουρα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε, ενόψει και των φετινών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων».
Με βάση τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή και την πρωτιά του Θάνου, ο αθλητής μας βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο και η Ελλάδα προσδοκά πολλά από τον νεαρό και ταλαντούχο αθλητή που πλέον συγκαταλέγεται στα μεγάλα ονόματα στην κατηγορία του σε παγκόσμιο επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.