HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πάτρα η Σύνοδος των προέδρων AΤΕΙ

Στον απόηχο της θετικής εξέλιξης επανένταξης στο μηχανογραφικό των πανελλαδικών των τριών τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Τουριστικών ...

Στον απόηχο της θετικής εξέλιξης επανένταξης στο μηχανογραφικό των πανελλαδικών των τριών τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Τουριστικών Επιχειρήσεων, Κοινωνικής Εργασίας και Οπτικής - Οπτομετρίας). αλλά και με μία σειρά άλλα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα η Τακτική Σύνοδος των προέδρων των ΑΤΕΙ.
Οι εργασίες της Συνόδου θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό του ΑΤΈΙ Δυτικής Ελλάδος, το τριήμερο 5,6 και 7 Απριλίου ενώ δεν
αποκλείεται ως είθισται και η παρουσία υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους του υπουργείου Παιδείας, ενδεχομένως και του ίδιου του υπουργού, Κ. Γαβρόγλου.
Στο πλαίσιο της Συνόδου, την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ ο πρόεδρος του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, Β. Τριαντάφυλλου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ανακοινώσει και το πρόγραμμα των θεμάτων που θα συζητηθούν στη Σύνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.