HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το πρωτάθλημα τελείωσε, τα play off αρχίζουν - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κανονική περίοδος της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε, με τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο να συνεχίζουν στα playoffs, όπου θα διεκδ...

Η κανονική περίοδος της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε, με τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο να συνεχίζουν στα playoffs, όπου θα διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δείτε με πόσους βαθμούς θα ξεκινήσει η κάθε ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα.
ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ήταν οι κερδισμένοι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, αφού με τις νίκες τους, σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου, κέρδισαν +1 βαθμό ενόψει των playoffs, που ξεκινούν στις 10 Μαΐου. Πριν την 30ή αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ είχε 1 βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά χάρη στο τρίποντο επί της Κέρκυρας, θα ξεκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα με 2 βαθμούς.
Θυμίζουμε πως μέσω των playoffs θα δοθούν τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο νικητής θα οδηγηθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο δεύτερος και ο τρίτος θα πάνε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τελευταίος στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αν ο Κυπελλούχος (ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ) βρεθεί στην τελευταία θέση των playoffs, τότε θα "ρίξει" την τρίτη ομάδα των playoffs στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAYOFFS
2. ΠΑΟΚ 2

3. Παναθηναϊκός 1

4. ΑΕΚ 0

5. Πανιώνιος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.