HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πατούλης: Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός για τη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη»

Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τη μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη", ζήτησε ο πρόεδρος της Κεντρικής...

Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τη μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη", ζήτησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προαναγγέλλοντας κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των δημάρχων σε κοινό μέτωπο με την Ενωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ).Ο κ. Πατούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9 FM", αναφέρθηκε στη χθεσινή ματαίωση της συνάντησης αντιπροσωπείας αιρετών με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.
"Συμμετείχαν πάνω από 50 δήμαρχοι, που ο καθένας εκπροσωπεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Δεν είχε το σθένος ο υπουργός να τους αντιμετωπίσει κατ' ουσίαν και να μπορέσει μέσα από μια συζήτηση πολιτισμού να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Να ανοίξει τα χαρτιά του ο κ. Σκουρλέτης για τη μεταρρύθμιση" είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
Ο κ. Πατούλης κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες "γιατί πιστεύουμε πως η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει μ' ένα κράτος, που εάν δεν μεταρρυθμιστεί, συνεχώς θα παρακμάζει, θα βουλιάζει [...] χωρίς να λέει κανείς πώς θα παράγουμε πλούτο, πώς θα δώσουμε ανάπτυξη, πώς θα υπάρξουν θέσεις εργασίας".
Επίσης, προανήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα. "Θα έρθουμε σε επαφή με τους εργαζόμενους, την ΠΟΕ - ΟΤΑ και την ΕΝΠΕ. Θα ενώσουμε, μ' ένα κοινό μέτωπο, τις δυνάμεις μας απέναντι στην κυβέρνηση που θα πρέπει να αναλάβει τις δικές της ευθύνες".
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ σχολίασε και την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών και την αναφορά προς το πρόσωπο του, πως εάν θέλει να συμμετάσχει σε reality, υπάρχει το Survivor. "Δεν την έχω δει την εκπομπή. 'Ομως από ό,τι γνωρίζω είναι αρκετά δημοφιλές το παιχνίδι. Εάν ο κ.Σκουρλέτης το ξέρει, ας μου το περιγράψει και θα το αποφασίσουμε" σχολίασε ο κ.Πατούλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.