HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα και περιπέτειες για τον Απόλλωνα Πάτρας

Ήττα για τον Απόλλωνα Πάτρας στην Κύμη, που βάζει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες και το μέλλον του στην Α1 αμφίβολη.   Η Κύμη μπήκε δυναμ...

Ήττα για τον Απόλλωνα Πάτρας στην Κύμη, που βάζει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες και το μέλλον του στην Α1 αμφίβολη.  
Η Κύμη μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και έδειξε από την αρχή ότι ήθελε την νίκη, ώστε να σωθεί (14-9 στο 4') με τον Απόλλωνα όμως να μην την αφήνει να ξεφύγει. Η πρώτη περίοδος στην Χαλκίδα έληξε με τους γηπεδούχους στο +7 (28-21) και τους Πατρινούς να φαίνεται να μην έχουν καθαρό μυαλό στην άμυνα. Ο Απόλλωνας έκανε την αντεπίθεση του και πέρασε μπροστά με 36-34 χάρη σε ένα σερί 14-6, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Κύμη μπροστά με την ελάχιστη διαφορά (39-38) σε ένα μεγάλο ντέρμπι παραμονής.
Το δεύτερο εικοσάλεπτο στο κλειστό της Χαλκίδας ξεκίνησε όπως και το πρώτο δεκάλεπτο, με την Κύμη να ανεβάζει την διαφορά στο +7 (52-45) και τον Απόλλωνα να χάνει τον ρυθμό του, ενώ η τρίτη περίοδος έκλεισε με τους γηπεδούχους μπροστά με 9 πόντους (58-49) και πλέον η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας μπήκε με στόχο να μειώσει και τα κατάφερε με το σκορ 6 λεπτά πριν το τέλος να είναι 62-56 και τα πάντα ανοιχτά πλέον μέχρι την λήξη. Η Κύμη στο τέλος άντεξε και πήρε την μεγάλη νίκη παραμονής απέναντι στον Απόλλωνα με 76-70 και θα αγωνιστεί και του χρόνου στην Stoiximan.gr Basket League!
Τα αποτελέσματα:
Κύμη-Απόλλωνας Πάτρας 76-70
Λαύριο-Άρης 75-70
ΠΑΟΚ-Κόροιβος Αμαλιάδας 75-66
Τρίκαλα-Δόξα Λευκάδας 74-68
ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου 82-81

10/4
Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός 17:00
Προμηθέας Πατρών-Ολυμπιακός 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.