HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Τ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Όμορφο ποδόσφαιρο, ατυχές αποτέλεσμα

Η ομάδα των Καλαβρύτων έμεινε για 3ο συνεχές παιχνίδι μακριά από τη νίκη παραχωρώντας ισοπαλία στην ομάδα της Δίας. Ακόμα ένας αγώνας πο...

Η ομάδα των Καλαβρύτων έμεινε για 3ο συνεχές παιχνίδι μακριά από τη νίκη παραχωρώντας ισοπαλία στην ομάδα της Δίας. Ακόμα ένας αγώνας που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε άνετη νίκη, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατέβασε ρολά και σε συνάρτηση με τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας μας άφησαν μια αίσθηση αδικίας για το τελικό αποτέλεσμα. 
Το 1ο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-3 ενώ στο 2ο ημίχρονο και παρά την γρήγορη ανατροπή του σκορ (5-4), ο δείκτης έγραψε 5-7 πριν την τελική ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
 Κορυφαία στιγμή ήθους στο ματς η αναγνώριση παράβασης από τον επιθετικό της Δίας Μεντζελόπουλο σκοράρoντας με το χέρι, παράβαση που δεν είδε ο διαιτητής και με το σκορ στο 5-7 θα μπορούσε να κρίνει τον νικητή. Σκόρερ της ομάδας μας οι: Μεντής (04), Καζανάς (02), Δελημάρης. Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 03/05 με το Τ.Μ.Δ. Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.