Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Συνελήφθησαν πέντε άτομα που εξωθούσαν ανήλικα παιδιά στην επαιτεία

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι και σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, πέντε ημεδαποί, τρεις γυναίκες, ...

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι και σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, πέντε ημεδαποί, τρεις γυναίκες, ηλικίας 33, 30 και 35 ετών και δυο άνδρες, ηλικίας  30 και 35 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και παραμέληση αποτροπής τους από επαιτεία.
Ειδικότερα, οι πέντε δράστες εξωθούσαν στην επαιτεία τα τέσσερα παιδιά τους, δυο κορίτσια και δυο αγόρια, ηλικίας 7,8, 13 και 16 ετών, τα οποία κινούμενα ανάμεσα στα οχήματα, στο Κατάκολο Ηλείας, ζητούσαν χρήματα από τους διερχόμενους οδηγούς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση της εξώθησης ανηλίκων στην επαιτεία θα συνεχιστούν αμείωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.